Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Спират „Възвишение“, Блатечки и Кръстанов твърде заети

"Възвишение" пада от афиша, неизвестно докога. - Спират „Възвишение“, Блатечки и Кръстанов твърде заети

"Възвишение" пада от афиша, неизвестно докога.

Едно от най-ценните представления в родния театрален афиш – представлението „Възвишение“ по романа на Милен Русков, ще бъде свалено от сцена заради твърде заети другаде актьори, съобщава „Марица“. На 7 октомври публиката ще го види за последен път в Дом на културата „Борис Христов“, преди револУционерите на Иван Добчев да се освободят и да го заиграят отново. Неизвестно кога.

Според „Марица“, спектакълът излиза в почивка заради прекомерната заетост на гостуващите актьори Асен Блатечки и Бойко Кръстанов. Талантливият Кръстанов, който спечели първия си „Аскеер“ за образа на бунтовника Гичо, заминава за шест месеца за Лондон. Там ще се снима в главна роля в английски сериал.

Асен Блатечки също е ангажиран в киното, но в родното. В момента актьорът работи над своя филм с работно заглавие „Люси“.

В Пловдивския театър се надяват, че в навечерието на Коледа Кръстанов ще се завърне от Англия, за да облече сюртука на Гичо поне още веднъж.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС