Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Спирит ъф Бургас“ се завръща в два дни

Организаторите пазят в тайна основните звезди до последния момент

През 2014 г. фестивалът  "Спирит ъф Бургас" направи пауза. - „Спирит ъф Бургас“ се завръща в два дни

През 2014 г. фестивалът "Спирит ъф Бургас" направи пауза.

Култовият вече фестивал „Спирит ъф Бургас“ се завръща след едногодишна пауза в морския град. Музикалното събитие ще продължи два дни – на 7 и 8 август тази година, а основните звезди ще бъдат обявени във вторник вечерта.

„За мен е огромно удоволствие да потвърдя, че на 7 и 8 август 2015 г. любимият музикален фестивал на България – „Спирит ъф Бургас“, се завръща. Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на събитието“, съобщи кметът на Бургас Димитър Николов.

Сцените тази година ще бъдат три, а меломаните ще могат да се видят и чуят разнородни изпълнители от много музикални жанрове. Продажбата на билетите започва в сряда, 18 март. Цени все още не са обявени.

За шестгодишната си история, фестивалът привлече впечатляващи изпълнители като „Фейт Ноу Мор“, „Продиджи“, „Корн“, Скънк Ананси, Moби, „Ву-Танг Клан“ и много други, превръщайки в реалност не една мечта, а хиляди.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90