Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Пътят на Лили Иванова в юбилейния брой на „Биограф“

Списанието, което читателите колекционират, празнува 5 години от създаването си с 244-страничен брой

Снимка: Емил Георгиев - Пътят на Лили Иванова в юбилейния брой на „Биограф“

Снимка: Емил Георгиев

„Никой не може да мине по моя път”, казва Лили Иванова в изповед пред новия „Биограф“. Единственото днес родно списание, което читателите колекционират, празнува днес 5 години от създаването си. Това е значим факт във все по-оредяващия медиен пазар откъм печатни издания и още по-малко от тях – авторитетни. „Биограф“ го отбелязва с юбилеен 244-страничен брой, който вече е по реповете. Двадесет и четири от страниците са посветени на Лили Иванова. 

„Животът е най-ценното, което притежава човек. Животът ти е даден, за да свършиш нещо на тази Земя. И когато вече знаеш какво искаш, животът става борба, става битка – да постигнеш това, което си решил“, твърди Лили, разказвайки пред списанието за препятствията и успехите в над 50-годишната си кариера.

Пред „Биограф“ примата на българската музика Лили Иванова дава може би своето най-голямо и откровено интервю, илюстрирано със снимки от личния си архив – с портрети на майка си и баща си, на сестра си, с кадри от училищната стая на един 15 септември, на друг от фотосите я виждаме като гимнастичка, на следващ като девойка на плажа, а по-късно вече като звезда на сцената, с любимата болонка, с бившия съпруг Иван Пеев… Поместена е и нова нейна фотосесия в черно-бяло.

Biograph2

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Появил се в края на лято 2011-а, „Биограф” се утвърди като едно от най-четените и обсъждани издания у нас, за да достигне до досегашните 60 броя с четива, дълги и вълнуващи като романи.

Юбилейният брой излиза с очерци за непрежалимия наш комик Никола Анастасов, за холивудския ас Робърт Редфорд, за скандалната стажантка на Бил Клинтън Моника Люински и за лошия, но гениален футболист Златан Ибрахимович, поместени са още ексклузивни интервюта с Брайън Адамс, Филип Киркоров и олимпийската шампионка Тереза Маринова.

 

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах