Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Срамно е

Гардове от НСО се опитват да предпазят премиера Кирил Петков от снежни топки, с които го обстрелваха на Шипка на 3 март. Снимка: Стопкадър от видео на БНТ - Срамно е

Гардове от НСО се опитват да предпазят премиера Кирил Петков от снежни топки, с които го обстрелваха на Шипка на 3 март. Снимка: Стопкадър от видео на БНТ

Срамно е, че мои сънародници посрещнаха със снежна „битка“ министър-председателя на връх Свети Никола!

Срамно е, че докато гражданите на света се обединяват срещу Путиновото зло, съплеменниците ми се поддават на евтини провокации и пълнят бидони с бензин! В добавка: срамно е, че Фейсбук смени у нас източниците на качествена информираност!

Срамно е, че 30% от българите са привърженици на един вманиачен сатрап и вероятно тайно се надяват той да победи!

Срамно е, че потъпкваме отколешни мечти за съизмерване с цивилизованите народи, като не заставаме единно в избора да осъдим тоталитарното мракобесие!

Срамно е, че част от нацията не чува плача на деца и на майки и в Украйна, и в Русия, а пои варварския си нагон с коктейл от ярост, злоба и омраза към ближния!

Срамно е, че провалени вече политици и други – на чужда хранилка, дестабилизират държавата ни в критична международна ситуация!

Срамно е, че снимките от връх Свети Никола ще обиколят света и ще извикат пак недоумение у нормалните хора!

Срамно е, че по нашите ширини все още шества призракът на комунизма!

03.03.2022

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах