POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Среднощни прожекции на „Фантастичните животни 2“

Чудните твари на Нют Скамандър плъзват по кината в София, Бургас и Пловдив след полунощ

Нют Скамандър тръгва по световните екрани със своя пътуващ зоопарк от фантастични създания, поместен в куфар, на 15 ноември. - Среднощни прожекции на „Фантастичните животни 2“

Нют Скамандър тръгва по световните екрани със своя пътуващ зоопарк от фантастични създания, поместен в куфар, на 15 ноември.

Феновете на Нют Скамандър и на неговата менажерия с нетърпение броят оставащите дни до премиерата на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“. Завръщането в Хогуортс у нас ще бъде на 16 ноември.

За още по-магическо изживяване „Хари Потър – новини, коментари, теории“ – една от големите фен групи на творчеството на Дж. К. Роулинг във Фейсбук не само организира предпремиерна прожекция, но я прави и в най-подходящото време за магьосници и други свръхестествени твари: след полунощ. На 14 ноември, вторник срещу сряда, в 00,01 ч. в „Синема сити“ в Мол София и в „Парадайс център“, „Престъпленията на Гринделвалд“ ще бъде излъчен за най-заклетите фенове на магьосническата поредица. Среднощни прожекции ще се организират в същата вечер и в Бургас, и в Пловдив.

В следващите два дни „Синема сити“ и „Арена“ отново ще предложат предпремиерни прожекции, но през деня. Носете си специалните пръчки от „Диагонали“ и 3D очилата!

Вторият филм от петологията „Фантастични животни“ изпраща зрителите в Париж. Черният магьосник Гринделвалд събира своята тъмна армия и цели авторитарно надмощие не само в магьосническия, но и в мъгълския (човешкия) свят. На пътя на злото ще се изправи познатият ни зоомаг Нют Скамандър с чудатите си създания. За пръв път ще видим и историята на Нагини, змията на Волдемор и един от хоркруксите.

„Престъпленията на Гринделвалд“ е със звезден състав – към Еди Редмейн (Нют Скамандър) се присъедняват Джъд Лоу (Албус Дъмбълдор), Джони Деп (Гелърт Гринделвалд), Зоуи Кравиц (Лета Лестрейндж)

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС