Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Срещите на Георги Константинов с Грас и Колдуел, събрани в книга

Спомените на поета издадени в есеистичен сборник

Новата книга на Георги Константинов ще бъде представена в Столична библиотека. Снимка: Румен Добрев - Срещите на Георги Константинов с Грас и Колдуел, събрани в книга

Новата книга на Георги Константинов ще бъде представена в Столична библиотека. Снимка: Румен Добрев

Поетът Георги Константинов издава втори том на есеистичната си книга „Човек за споделяне“. Изданието ще бъде представено на 25 февруари в Мраморната зала на Столична библиотека.

Chovek za

В нея Константинов разказва за прощалния дебют на Петя Дубарова, за срещи с личности като папа Йоан Павел II, Ърскин Колдуел, Гюнтер Грас, Беназир Бхуто, за разговорите с Атанас Далчев, Радой Ралин…

Книгата ще бъде представена от поета Румен Шомов, а авторът ще прочете подбрани откъси от нея. Редакторът на изданието Мартина Иванова ще разкаже за съвместната работа с автора около подготовката на изданието.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС