Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Сталоун се сбогува с Роки в Инстаграм

Това разбива сърцето ми, но за съжаление всичко отминава, споделя актьорът

Силвестър Сталоун в „Роки 3“ - Сталоун се сбогува с Роки в Инстаграм

Силвестър Сталоун в „Роки 3“

Силвестър Сталоун съобщи, че повече няма да играе Роки Балбоа, който му донесе популярност през 70-те години на миналия век. Актьорът записа емоционално видео в Инстаграм, в което обяснява мотивите си.

Сталоун подчертава, че предава щафетата на новото поколение в лицето на Майкъл Б. Джордан, който играе Адонис Крийд във филмите „Крийд: Сърце на шампион“ (2015) и „Крийд 2“ (вече по нашите екрани).

„Не очаквах да стигнем дотук. Мислех, че съм приключил с Роки още през 2006-а и бях доволен от това. Тогава изведнъж се появи този млад човек и цялата история се промени, преминахме към ново поколение, нови проблеми, нови приключения. Няма как да бъда по-щастлив – докато аз се отказвам от мястото, защото моята история вече е разказана, се откри един цял нов свят с нови герои… “, казва Сталоун.

В текст към видеото актьорът се обръща към своите фенове:

„Искам да благодаря на всички по цял свят за това, че приеха семейството на Роки в сърцата си преди повече от 40 години. За мен беше изключителна привилегия да създам и да играя този смислен герой. Въпреки че това ми разбива сърцето, за съжаление всичко отминава… и трябва да свърши. Обичам ви, мили и щедри хора, а най-хубавото е, че Роки никога няма да умре, защото ще продължава да живее във вас…“.

Първият филм „Роки“, заснет по сценарий на Сталоун през 1976 г., спечели три награди „Оскар“ и „Златен глобус“. През следващите години се появиха още пет филма със Сталоун в ролята на боксьора Балбоа. През 2015-а поредицата бе рестартирана с филма на Райън Куглър „Крийд: Сърце на шампион“, в който Роки (на Сталоун) вече не бе в центъра на вниманието. Главната роля бе отредена на сина на неговия бивш съперник и приятел Аполо Крийд, Адонис (Майкъл Джордан).

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg