Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Старите бургер и картофки в новия „Макдоналдс” в Москва

Още не е избрано новото име на веригата, която бе купена от руския олигарх Александър Говор

Новото лого изобразява бургер и пържени картофки. - Старите бургер и картофки в новия „Макдоналдс” в Москва

Новото лого изобразява бургер и пържени картофки.

Нов „Макдоналдс” с ново лого отваря на 15 места в Москва и Подмосковието на 12 юни, съобщава изданието „Life”. Вече е известно как изглежда запазеният знак на компанията, която е изцяло в руски ръце – собственост е на олигарха Александър Говор. В стилизираното „М” се разпознават очертанията на бургер и пържени картофки.

Известно е и новото меню, което трябва да замени любимия на руснаците порцион на „Макдоналдс”. В него присъстват чийзбургери, хамбургери, „чикен” и „фиш” бургери, нъгетс, пилешки крилца, скариди и два вида пържени картофки.

Преди откриването работниците от новата верига ресторанти изтриват от подносите старото лого на Макдоналдс, показа с видео Телеграм каналът SHOT. Подносите се изтъркват с помощта на ъглошлайф и шкурка. Новият собственик на ресторантите е решен да използва всичко, оставено от „Макдоналдс”.

Засега няма избрано име на новата верига. Временно тя ще продава под общия бранд „Система ПБО” (предприятие за бързо обслужване). Стилизираното „М” на логото обаче подсказва, че името ще бъде свързано с тази буква.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах