Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Стефан Данаилов: Това е последният ми клас в НАТФИЗ

Здравословното ми състояние не ми дава възможност да мечтая за нещо следващо, твърди Мастера

"От основно ми заболяване - лимфома, от близо година съм в много тежко състояние. Иначе съм в ремисия", сподели от телевизионния екран Стефан Данаилов. - Стефан Данаилов: Това е последният ми клас в НАТФИЗ

"От основно ми заболяване - лимфома, от близо година съм в много тежко състояние. Иначе съм в ремисия", сподели от телевизионния екран Стефан Данаилов.

„Мисля, че това е последният ми клас. За съжаление здравословното ми състояние не ми дава възможност да мечтая за нещо следващо. Но да не казвам голяма дума. Така мислех и преди две-три години, но се оказа, че взех още един клас“, каза Стефан Данаилов в интервю по Би Ти Ви в събота. Актьорът се завърна преди дни от Германия, където оперираха очите му.

„Наложи се да отида до Германия, защото лявото ми око спря да работи. От основно ми заболяване – лимфома, от близо година съм в много тежко състояние. Иначе съм в ремисия. Но поради изключително отслабената ми имунна система и най-малките вируси ме свалят. Някой от тези вируси порази и очите ми. В Германия ми направиха проби за вирусите и се надявам, че след операцията нещата ще се оправят“, сподели Данаилов.

„Сега с едното око виждам едно, а с другото – нещо различно. Но какво да направиш, трудно е, така е дошло…“, каза актьорът.

На 20 февруари класът на Стефан Данаилов в НАТФИЗ игра премиерно спектакъла „Небесен отряд“ по пиесата на Джордже Лебович и Александър Обренович. Постановката е на Мастера, режисьор е Сава ДРАГУНЧЕВ. Участват Антъни Пенев, Стефан Сърчаджиев, Павел Иванов, Валери Белев, Георги Кацарски, Асен Данков, Теодор Христов, Севар Иванов, Асен Мутафчиев, Калоян Лулев и Тодор Белов.

Трупата на "Небесен отряд". Снимка: Сава Драгунчев

Трупата на „Небесен отряд“. Снимка: Сава Драгунчев

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС