POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Стинг посрещнат от министъра на културата в НДК (снимки)

Певецът репетира в София за концертите си на 19 и 20 юни в Пловдив

Достъпът на Стинг в НДК бе безпрепятствен в присъствието на министъра на културата Боил Банов (вдясно) и директора на комплекса Борислав Велков (вляво). Снимка: НДК - Стинг посрещнат от министъра на културата в НДК (снимки)

Достъпът на Стинг в НДК бе безпрепятствен в присъствието на министъра на културата Боил Банов (вдясно) и директора на комплекса Борислав Велков (вляво). Снимка: НДК

Стинг и Шаги репетират в НДК. Новината съобщават от Двореца на културата, където звездите са били посрещнати в понеделник, 18 юни, от министъра на културата Боил Банов и председателя на Съвета на директорите на комплекса Борислав Велков. Стинг и Шаги ще излязат пред българската публика на 19 и 20 март в Античния театър в Пловдив, за да представят съвместния си албум „44/876“. 

Гостите са дошли пеша откъм хотел „Хилтън“ до Двореца, минавайки по Моста на влюбените – и са влезли в НДК през ВИП входа на Българското председателство на Съвета на ЕС. Датата за репетиции за Стинг и Шаги съвпадна с ден с ограничен достъп до сградата заради председателството. Но присъствието на министъра Банов и директора Велков е осигурило безпрепятствен достъп на изпълнителите и тяхната група.

Репетициите на Стинг и Шаги се провеждат в Нов театър, НДК.

Снимка: НДК

Снимка: НДК

Снимка: НДК

Снимка: НДК

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg