Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Стивън Сегал свири на проруските сепаратисти в Украйна

Екшън героят приема Путин за свой приятел и брат

Стивън Сегал по време на шоуто. - Стивън Сегал свири на проруските сепаратисти в Украйна

Стивън Сегал по време на шоуто.

Актьорът, музикант и приятел на Владимир Путин – Стивън Сегал, изнесе концерт пред проруски сепаратисти през уикенда в Украйна.

Сегал и неговата блус банда забавлявали представители на самопровъзгласилата се Донецка народна република. Това се е случило в събота в Севастопол – домът на руската флота.

Наскоро актьорът изрази подкрепата си за Русия и присъединяването на полуостров Крим към нея. Позиция, която го извади от списъка с участниците на естонски блус фестивал това лято. През март в интервю Сегал заяви, че желанието на руския президент Путин да защити руснаците в Крим е абсолютно оправдано. Повечето жители на полуострова са рускоговорящи и преди няколко месеца там се проведе референдум, който отсъди Крим да стане част от територията на Русия. Избор, проведен под засилено военно присъствие.

В същото интервю екшън актьорът призна, че счита Путин, с помощта на когото наложи източните бойни изкуства в Русия, за „свой приятел и брат”. Освен актьор и музикант, Сегал е и учител по айкидо и собственик на верига от школи.
Говорителят на Путин – Димитър Песков, миналата година разкри, че руският президент и Сегал са приятели от дълго време и регулярно се срещат.

В интервюто Сегал сподели още, че има руски корени и че не е изключено да кандидатства за руско гражданство.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС