Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Стоичков изоставя лова, инвестира във Филхармонията

Директорът на оркестъра Виктор Стоянов: Камата ще закупи цигулки, туба и тромбон

Христо Стоичков твърди, че зебрата, която е убил на сафари в Африка, е болно и старо животно. - Стоичков изоставя лова, инвестира във Филхармонията

Христо Стоичков твърди, че зебрата, която е убил на сафари в Африка, е болно и старо животно.

Христо Стоичков изоставя лова на екзотични животни, новото му хоби е културата. Новината научаваме от и. д. директора на Софийска филхармония Виктор Стоянов, който обяви намерението на Камата във Фейсбук. Според Стоянов футболистът ще обнови някои инструменти на музикантите.

След лавината от критики, която заля Стоичков след сафарито му в Африка, документирано на снимка с убитите от футболиста жираф, зебра, крокодил, антилопа и бивол, той се разкая и поиска извинение от целокупната общност от природозащитници във Фейсбук.

Вижте още: НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ С ПУШКИ

СТОИЧКОВ ДО МЕДИИТЕ: СТРЕЛЯХ ПО БОЛНИ И СТАРИ ЖИВОТНИ

Вижте пълния текст на публикацията на Виктор Стоянов:  

„Днес Христо Стоичков публично се извини за убитите от него животни и обяви, че наместо да се занимава с безполезни сафарита, ще инвестира парите си в култура. Сред първите му проекти са обновяването на инструментите на първите цигулки на Софийска филхармония, както и закупуването на нова туба и бас тромбон.

Ръководството на Филхармонията, в лицето на нейния директор Виктор Стоянов, публикува благодарствено писмо до Легендата на българския футбол и официално го покани на откриването на новия концертен сезон 2016-2017.“

„Площад Славейков“ се свърза със Стоянов, за да провери новината. За жалост, оказа се първоаприлска шега.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg