Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Страхувайте се!

Мигрантите предизвикват притеснения. Но те са далеч по-малки от лъжите на 95% от желаещите да ни управляват

Оплаквания от мигрантите (като „те са млади, мъже и стоят и гледат“) често опровокират протести срещу присъствието им… като този в Русе през септември. Снимка: БГНЕС - Страхувайте се!

Оплаквания от мигрантите (като „те са млади, мъже и стоят и гледат“) често опровокират протести срещу присъствието им… като този в Русе през септември. Снимка: БГНЕС

Мръсни, грозни, зли, те вече са тук. Дойдоха, за да изнасилват майките, сестрите и дъщерите ни и за да изколят бащите, синовете и братята ни (или обратното). Тук са, за да изядат тлъстите пенсии на бабите и дядовците ни, а после може би и самите тях.

Възползваха се от прочутото ни славянско гостоприемство и вече три години организират терористични атаки и масови кланета по села и паланки, най-вече в Харманли, Овча купел и на Лъвов мост. Ако случайно някой е оцелял, той ще падне жертва на екзотичните зарази и епидемии, които носят със себе си от джунглите на Афганистан.

Сега се опитват да убият желанието ни да се размножаваме, като скрият зад черно фередже прочутата красота на българката (в циганската махала на Пазарджик). Накрая последните няколко оцелели българи ще бъдем претопени за броени дни от чудовищната им плодовитост.

Ако всичко, което чуваме за мигрантите в предизборната борба, е вярно, те са толкова страшни, че няма как да ги спрем с водни струи (най-много да ги изкъпем). По-добре с гранати, бомби и куршуми. А най-добре с хлорпикрин, биологични оръжия и напалм – наведнъж. Защото с лют спрей няма да стане, те са свикнали с много пикантни храни.

А сега да оставим предизборния стил и да погледнем към фактите. Преди да пуснем бюлетина за някой от защитниците на жените и вярата в kleta maika Balgariq, нека видим престъпленията на мигрантските „орди“. Епидемии, СПИН, бубонна чума? Нула. Дори грипът нещо се бави. Изнасилвания, убийства и грабежи? Също не се забелязват. Най-честите оплаквания на граждани от мигранти са, че са млади, че са мъже и че „стоят и гледат“.

Огромното мнозинство от мигрантите, които влизат от единия край на България, се стреми да излезе по най-бързия начин от другия. Заявилите желание да останат са пренебрежимо малко. Въпреки това присъствието им предизвиква притеснения. Но те са далеч по-малки от лъжите, с които ни заливат 95% от желаещите да ни управляват. Помните ли прозрението на Бисмарк: „Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов“? За съжаление, в нашия случай ловът няма нищо общо. Освен ловните дружинки за мигранти.

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах