Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Сцена на кръстопът“ с премиера на Лафазанов

Преображенията на Кръстю Лафазанов в образа на Чиновника в "Сако от велур" - „Сцена на кръстопът“ с премиера на Лафазанов

Преображенията на Кръстю Лафазанов в образа на Чиновника в "Сако от велур"

Кръстю Лафазанов се завръща в театъра със знакова комедийна роля – на Чиновника в „Сако от велур“ от Станислав Стратиев. Премиерата на спектакъла е на 11 септември на фестивала „Сцена на кръстопът“.

Около един месец по-късно – на 16 октомври, постановката на Борис Панкин влиза в афиша на Пловдивския театър. Спектакълът вероятно ще се играе в местния Дом на културата, след като сцената на театъра изгоря преди една година. Държавата все още не е отпуснала необходимите около 3,5 млн. лв. за възстановяването й.

Младият актьор Тони Минасян е получил главната роля – на езиковеда Иван Антонов, чието сако се нуждае от подстрижка. В спектакъла играе и друго популярно лице от екрана – Тодор Дърлянов, познат на тв зрителите от сериала „Седем часа разлика“. Роля в „Сакото“ има и половинката на Кръстю Лафазанов – Елена, както и директорът на театъра Кръстьо Кръстев.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg