Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Суинг в юнска нощ

„Сентиментъл суингърс“ с концерт за премиерата на видеото към песента си „Аз не правя така“

Създадени през 2010 година, „Сентиментъл суингърс“ – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга. - Суинг в юнска нощ

Създадени през 2010 година, „Сентиментъл суингърс“ – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга.

Момичетата от „Сентиментъл суингърс“ се събират за концерт на 3 юни в „София Лайв Клуб“. Енергичните дами ще поднесат нова доза от незабравимия ритъм от златните години на суинга, а поводът за събитието е премиерата на видеото към песента „Аз не правя така“, написана специално за дамите от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов.

Видеото към игривото парче е заснето от режисьорката Катерина Тамбурковска на 6-и и 7-и май в София Лайв Клуб, а зад камерата е операторът Иван Кунчев. На 20-и май, в 10 часа сутринта, в Youtube канала на триото, ще се повдигне завесата към случилото се на снимачната площадка в рамките на двата дни.

Вижте още: КАЛЕЙДОСКОП СРЕЩУ СИВОТАТА

Създадени през 2010 година, „Сентиментъл суингърс“ – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга, припомнят красотата на джаза, и изпълват с нов живот градската песен. Миналата година излезе и първият им албум.

https://youtu.be/zfC8hxcgDt4

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах