Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Свършиха билетите за „Сватбите“ на Камен Донев. Пуска втора дата

„Арена Армеец“ пълна догоре за 29 ноември. Следващият спектакъл - напролет

Новата дата на представлението за сватбите на Камен Донев в „Арена Армеец“ е 18 май. - Свършиха билетите за „Сватбите“ на Камен Донев. Пуска втора дата

Новата дата на представлението за сватбите на Камен Донев в „Арена Армеец“ е 18 май.

Първият опит на Камен Донев да напълни „Арена Армеец“ приключи успешно – месец преди новия му спектакъл „Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите“ в най-голямата покрита зала у нас, билетите са изкупени докрай. За 29 ноември салонът вече е пълен до горе, затова актьорът пуска втора дата на представлението – напролет.

„Сватбите“ на Камен Донев вероятно ще се превърнат в най-масовото „бракосъчетание“, случвало се някога у нас. Защото на него ще присъстват над 10 хил. гости. Не е имало и друг театрален спектакъл с толкова публика. На сцената, разбира се, актьорът няма да сключва брак, но в шоуто вероятно ще има една-две младоженки, защото темата на спектакъла са традициите в сватбените обичаи на Балканите, които се правят така, като че ли идва краят на света.

Спектакълът включва 35 български музиканти, 20 танцьори, певици. Ще се свирят прочутите сръбски музиканти Бобан и Марко Маркович и техният оркестър.

„Няма да е моноспектакъл, ще бъде нещо средно между музика, танци, мои истории, танци – всичко това в една голяма гозба“, обясни преди време Донев.

Новата дата на „Сватбите“ е 18 май. Билетите са вече в продажба.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС