Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Свети Ози, глобална икона на рока

Излизат Мемоарите на Лудия

Ози обяви, че е време за ретроспекция. - Свети Ози, глобална икона на рока

Ози обяви, че е време за ретроспекция.

Ози Озбърн, мултиплатинен артист, звезда от рок енд рол залата на славата, пионер в телевизионното риалити… ще бъде обявен за глобална икона. Титлата ще му бъде присъдена на 9 ноември в Глазгоу, Шотландия, по време на МТV – eвропейски музикални награди. Ози ще се нареди сред „светите“ носители на отличието Бон Джоуви (2010), Куин (2011), Уитни Хюстън (2012) и Еминем (2013).

Озбърн получава наградата за четири десетилетия труд в рока. Той се заявява като артист начело на култовата група „Блек Сабат“ през 1967 г., а през 1980 г. се появява на сцената и солово, за да изпълни рок шедьорви като Crazy Train и Mama, I’m Coming Home.

Тази година Ози реши, че е настъпило време за ретроспекция. След броени дни излиза юбилейната колекция от хитове на Ози Memoirs of a Madman. Колекцията съдържа най-доброто от цялата солова кариера на изпълнителя. Избрани са 17 eмблематични парчета, събрани за първи път на едно място в следните конфигурации – единичен CD, двоен-LP сет и двоен-LP picture disc сeт.

Memoirs of a Madman (DVD) е визуалната колекция, която излиза на двоен DVD албум и включва всички видеоклипове на Ози заедно с неиздавани до момента концертни изпълнения плюс интервюта и бекстейдж кадри.

http://youtu.be/dvNXF7aGP2s

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90