Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Свирепа конкуренция! Конкурс с един кандидат за директор на Квадрат 500

Слава Иванова срещу Слава Иванова в „напрегнато състезание“ на 14 юли

И.д. директорът на Квадрат 500 Слава Иванова е единственият кандидат за титуляр на поста. - Свирепа конкуренция! Конкурс с един кандидат за директор на Квадрат 500

И.д. директорът на Квадрат 500 Слава Иванова е единственият кандидат за титуляр на поста.

Само един кандидат ще се състезава в конкурса за директор на Националната галерия Квадрат 500, става ясно от съобщение в сайта на Министерството на културата. Името му е Слава Иванова, изпълняваща длъжността и в момента в т.нар. БГ Лувър.

Заглавието на документа с новината е доста по-дълъг от съдържанието, казва се „Списък на кандидатите за участие в конкурс за заемане на длъжността „директор“ на Национален музеен комплекс-София“. След това помпозно заглавие читателят остава с очакването за списък, но се оказва, че до фактическото състезание е допуснат само един кандидат: Слава Петкова Иванова.

При това „напрегнато съревнование“ и „свирепа конкуренция“ е интересно ще пресече ли финала участникът. Ще разберем след 14 юли, за когато е насрочена „надпреварата“ за поста.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90