Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Танцуващото дърво Грут е звездата на лятото

Грут неочаквано стана любимец на публиката, вместо енота Ракета във филма "Пазителите на галактиката".  - Танцуващото дърво Грут е звездата на лятото

Грут неочаквано стана любимец на публиката, вместо енота Ракета във филма "Пазителите на галактиката".

За тези от вас, които все още не са гледали „Пазителите на галактиката”, със сигурност фактът, че едно танцуващо дърво е станало любимо на мало и голямо в киносалоните, най-вероятно няма да е кой знае каква работа.

Дървеният герой от едноименната комиксова екранизация, озвучен от Вин Дизел, засенчи дори енота Ракета – сочения първоначално за фаворит на феновете.

Танцуващият на култовото парче на Джаксън 5 „IWantYouBack” Грут ще се превърне и в играчка до края на годината. Това оповести Райън Пенагос от „Марвъл Ентъртейнмънт“ – корпорацията, която държи правата за „Пазителите на галактиката”. В съобщението се казва, че след няколко месеца ще се появи първият танцуващ Грут. Това означава, че най-вероятно скоро ще излязат още филми с него.

Наскоро Джеймс Гън – режисьорът на лентата, заяви, че първоначалната идея била кадрите с танцуващия в саксия Грут да се появят след края на финалните надписи, но решили да го оставят паралелно с тях. Това решение било провокирано от реакцията на екипа на „Марвъл“, които били възхитени от денс дървото, клатещо се в синхрон с класиката на Майкъл Джексън и братята му.
Вижте танца на малкия Грут:

http://youtu.be/1GncYQHBJIw

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС