Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Тарантино все пак ще снима „Омразната осморка“

Добавил е герой, който преживява ужасяващо смешни ампутации на крайници

Въпреки че се беше зарекъл да не снима нищо по злощастно изтеклия сценарий, Тарантино все пак явно е размислил.  - Тарантино все пак ще снима „Омразната осморка“

Въпреки че се беше зарекъл да не снима нищо по злощастно изтеклия сценарий, Тарантино все пак явно е размислил.

Куентин Тарантино беше на косъм тази година да снима още един уестърн, поблазнен от успеха на спечелилия „Оскар“ за сценарий „Джанго без окови“. Това обаче се размина заради публикувания сценарий на „Омразната осморка“ в американския сайт Gawker. В момента режисьорът и недоброжелателната медия са в съдебен спор.

Въпреки че се беше зарекъл да не снима нищо по злощастно изтеклия сценарий, Тарантино все пак явно е размислил. В момента създателят на „Криминале“ пренаписва историята и вкарва нов персонаж. Героят най-вероятно ще се казва Дик* „The Gawker“ Нентън, който преживява болезнени, но „ужасяващо смешни ампутации на крайници“.

Не се знае кой ще играе този нещастен образ, но ветеранът Кърт Ръсел се е съгласил да участва в „Омразната осморка“. Ясно е още и че снимките на филма започват в началото на 2015-а.

* от англ. – жаргонно наименование на мъжки гениталии.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Още по темата

Bookshop 728×90