Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Тарантино започна снимките на филма с откраднатия сценарий

В Омразната осморка са Самюъл Джаксън, Кърт Ръсел, Тим Рот, Майкъл Медсън...

"Омразната осморка" вече е напълно окомплектована. - Тарантино започна снимките на филма с откраднатия сценарий

"Омразната осморка" вече е напълно окомплектована.

Чанинг Тейтъм и американският актьор от мексикански произход Демиън Бичир са последните, качили се на борда за филма, чийто сценарий беше откраднат и публикуван в Гоукър – американска интернет медия. Тарантино заведе дело срещу собствениците на сайта и заяви на всеослушание, че няма да екранизира историята. Малко по-късно се отказа от намерението си да не покаже най-новата си история на екран и за известно време натисна пауза на съдебните си искания.

Каква ще е ролята на Тейтъм, все още не е ясно, но Бичир ще играе Боб – един от осморката. Другите седем роли в каубойския филм, развиващ се след Гражданската война в Щатите, са поверени на Самюел Л. Джаксън като кмета Маркис Уорън, Кърт Ръсел ще е Джон „Палача” Рут, Дженифър Джейсън Лий като Дейзи Домерг, Уолтън Годжинс като Крис Маникс, Тим Рот като Осуалдо Мобрей, Майкъл Медсън като Джо Гейдж и Брус Дърн като генерал Санфорд Смитърс.

„Осморката“ е своеобразно продължение на „Джанго без окови”, който донесе приходи от 425 милиона долара. Историята ще се развива във ветровития Уайоминг, където буря прекатурва дилижанс на планинска спирка. Останалото е… Тарантино.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

 

kapatovo.bg