Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Тази снимка е плод на художествена измислица!

Александър Кадиев се радва, сякаш е получил Аскеер

Александър Кадиев се щракна с "Аскеер" назаем. Снимки: Фейсбук - Тази снимка е плод на художествена измислица!

Александър Кадиев се щракна с "Аскеер" назаем. Снимки: Фейсбук

Александър Кадиев не получи наградата „Аскеер“, но се радва така, сякаш я е получил. Той бе номиниран за второстепенна роля („Скъперникът“), но вместо него статуетката отиде у Валери Йорданов („Заешка дупка“). През март Кадиев все пак получи оценка за играта си – приза „Икар“ на Съюза на артистите.

Актьорът от Театър „Зад канала“ бе най-позитивната личност в нощта на едни от най-мечтаните награди за култура у нас. Кадиев, който е и водещ на сутрешно предаване в Би Ти Ви, публикуваше във фейсбук репортажи какво се случва около него на церемонията. На снимки бе запечатана еуфорията на майка му Катето Евро на влизане във Военния театър, та дори и стола, определен за актьора в салона.

След като не взе наградата, Кадиев не се потисна, а се снима с „Аскеер“ назаем. Надписът над кадъра гласеше: „Тази снимка е плод на художествена измислица!“

Пожелаваме на всички актьори да изпитат радостта на Александър Кадиев от факта, че играе на сцена и е част от театралното съсловие!

Kadiev-3

Кадиев с майка си – Катето Евро, преди церемонията.

От радост актьорът си снима стола в салона на Военния театър.

Селфито на Александър Кадиев с наградата "Икар" през март.

Селфито на Александър Кадиев с наградата „Икар“ през март.

 

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg