Театър „199“ винаги готов за порой

Артистичното мазе отново наводнено, екипът се „радва“, че дъждът е рукнал след представлението

Усмивки в „199“ след отводняването на театъра, продължило до малките часове. Снимка: Боян Желязков/199 - Театър „199“ винаги готов за порой

Усмивки в „199“ след отводняването на театъра, продължило до малките часове. Снимка: Боян Желязков/199

Вече е „традиция“ след всеки силен дъжд в София няколко театъра на ул. „Раковски“ да се наводняват. Така стана и в понеделник вечерта, когато „199“ се напълни с вода и кал – но екипът разполага с помпи и е винаги готов за порой.

Наводнили са се салонът до втория ред, гримьорната и сервизни помещения. Целият екип на театъра се включва в отводняването и до малките часове успяват да приключат.

От „199“ се „радват“, че дъждът е рукнал след края на вечерното представление – „Колекционерката“ с Мая Бежанска.

Тази вечер очакват публиката на сухо със спектакъла „4000 мили“ с Меглена Караламбова.

Америка за България

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3