Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Театър „София“ играе на открито

Сцената на стълбите на сградата ще посреща зрители почти всяка вечер през юни и юли

Откритата сцена „На стълбите“ се увенча с голям успех през лятото на 2020 г. Снимка: Театър „София“ - Театър „София“ играе на открито

Откритата сцена „На стълбите“ се увенча с голям успех през лятото на 2020 г. Снимка: Театър „София“

Ограниченията около Ковид-19 принудиха културата да излезе на открито, но сцените, създадени от необходимост, се превърнаха в любими на софиянци – така че и това лято столицата няма да остане без интересни събития извън залите. За втора поредна година програмата на Театър „София“ се мести на стълбите пред сградата. Там през юни и юли публиката ще може да гледа някои от най-харесваните представления от репертоара на театъра – „Няма да платим! Няма да платим!“ на Теди Москов, „Госпожа министершата“ по Бранислав Нушич, „Женитба“ по Гогол и „Апетит за череши“.

Спектаклите под открито небе започват на 1 юни с „Последният страстен любовник“ с участието на Милена Живкова, Дария Симеонова, Лилия Маравиля и Юлиан Рачков.

Всички представления са с начален час 20,30. Допустимият капацитет е 150 зрители.

В афиша на откритата сцена са още „Покана за вечеря“, „Развратникът“, „Кашонът“. С пълната програма за спектаклите на открито през юни може да се запознаете в сайта на Театър „София“.

Вижте още: НЯМА ДА СЕ МРЕ, ЯКО ЩЕ СЕ СМЕЕМ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg