Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Теди Москов възражда „Улицата“ в НДК

Спектакъл и прожекции на стари епизоди в зала 1

Теди Москов вече репетира новата "Улица". Ще я видим премиерно на 2 и 3 юни в зала 1 на НДК. - Теди Москов възражда „Улицата“ в НДК

Теди Москов вече репетира новата "Улица". Ще я видим премиерно на 2 и 3 юни в зала 1 на НДК.

Знаменитото тв шоу „Улицата“ се завръща, но не на екрана, а на сцената. Двайсет години след първообраза по БНТ режисьорът Теди Москов е получил покана да постави в зала 1 на НДК спектакъл по сатиричното предаване, съобщава „24 часа“. 

Теди Москов вече пише сценария за представлението, планира и кастинг за актьори, защото някои от звездите на „Улицата“ няма да участват, гледаме ги в моноспектакли и в други тв шоута. Но ще видим немалко от познатите ни лица – Мая Новоселска, Христо Гърбов, Георги Спасов, Тончо Токмакчиев, Никола Додов и Борислав Стоилов. Към трупата на Москов ще се присъединят Ути Бъчваров и Влади Въргала.

На сцената ще бъде опънат екран, от който актьорите ще „изскочат“ пред публиката. Но ще има и скечове, които се пренасят от сцената на екрана. В новото шоу вероятно ще бъдат показани и някои от любимите на зрителите стари епизоди.

Джазменът Антони Дончев, автор на музиката на “Улицата”, ще свири с бенд на живо.

Възроденото шоу вече има премиерни дати – 2 и 3 юни. Ще се играе два пъти годишно в зала 1 на НДК, както и два пъти месечно в ремонтираната зала 2.

Вижте откъса „Малкият човек“ от старата „Улица“:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg