Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Тейлър Суифт дари $50 хил. на училищата в Ню Йорк

Суифт е известна с неочакваните си и екстравагантни дейности, свързани с благотворителност.  - Тейлър Суифт дари $50 хил. на училищата в Ню Йорк

Суифт е известна с неочакваните си и екстравагантни дейности, свързани с благотворителност.

Тейлър Суифт обеща през октомври, че ще дари всичките си приходи от парчето й Welcome to New York на училищата в Ню Йорк. И го направи – 50 хил. долара бяха преведени на по сметка на гимназиите в меаполиса.

Говорителят на кънтри певицата заяви пред „Ню Йорк Таймс”, че това е само първата вноска от изплатените й авторски права, които тя ще дари на школата в най-големия град на Америка.

Първото дарение ще бъде използвано, за да се финансира Sing! – музикално състезание, в което участници са ученици.

Говорителят на образователния отдел на община Ню Йорк изрази „дълбоката си признателност за този щедър жест”, направен от изпълнителката на Shake it off.

Суифт е известна с неочакваните си и екстравагантни дейности, свързани с благотворителност. По-рано тази година тя изпрати на своя почитателка пакет с акварел, нарисуван от Суифт, полароидна снимка, огърлица и портфейл с 1,989 долара, за да й помогне да изплати студентския си заем.

Вижте изпълнение на песента, чиито авторски права отиват за училищата в Ню Йорк:

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90