Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Тиха нощ, свята нощ с Хора на софийските момчета

Малките певци отправят традиционния си поздрав към публиката навръх Коледа

По традиция Хорът на софийските момчета ще има концерт в зала „България“ навръх Коледа. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония - Тиха нощ, свята нощ с Хора на софийските момчета

По традиция Хорът на софийските момчета ще има концерт в зала „България“ навръх Коледа. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония

Навръх Коледа Хорът на софийските момчета за поредна година ще поднесе своя традиционен празничен концерт – на 25 декември от 18 ч. малките певци ще излязат на сцената на зала „България“, където ще им партнира оркестърът на Софийската филхармония. Диригент на концерта е Адриана Благоева, ръководител на хора още от 1989 г.

Момчетата ще изпълнят разнообразна програма от български и чуждестранни коледни песни. Солисти ще бъдат Зорница Гетова (пиано) и Атанас Атанасов (орган). Специални гости са младото сопрано Стефани Кръстева, Полина Проданова (арфа) и Ивета Маринова (флейта).

Публиката ще получи шанса да отнесат коледното настроение от концерта у дома – след събитието ще се предлага дискът „It`s Сhristmas!”, издаден от Хора на софийските момчета в края на миналата година.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах