Тил Линдеман от „Рамщайн“ с нов музикален проект, озаглавен неприлично

Певецът публикува новия си клип първо в сайт за възрастни

Интересът на Тил Линдеман към Русия и бившите съветски републики в последно време се засилва. Снимка: Стокпадър от видеото - Тил Линдеман от „Рамщайн“ с нов музикален проект, озаглавен неприлично

Интересът на Тил Линдеман към Русия и бившите съветски републики в последно време се засилва. Снимка: Стокпадър от видеото

Фронтменът на „Рамщайн“ Тил Линдеман скандализира музикалния свят с новия си проект, наречен с руска мръсна дума, публикуван в цензуриран вариант в Ютюб.

Парчето „Till the End” (До край) в оригиналния си вид е заснето като тежко порно и е публикувано първо в порносайт. В него скандалният певец изпълнява една от главните и съвсем откровени роли. В музикалния портал Ютюб е цензурираната версия на клипа, в началото на която вокалистът с очевидно удоволствие изрича псувни на руски.

Немският певец не за пръв път скандализира публиката си, а интересът му към Русия и бившите съветски републики в последно време се засилва. През ноември 2019 г. той засне клип с участието на украинската певица Светлана Лобода, която играе социалистическа работничка, спасяваща се от изнасилване.

В руските сайтове новият музикален проект на Тил Линдеман не се споменава с истинското му име заради законодателна забрана за използване на нецензурен език в медиите.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg