VivaPay

Тил Линдеман в болница с коронавирус

Приет в критично състояние, но вече е извън опасност за живота

На 15 март Тил Линдеман имаше концерт в Москва. При връщането си в Берлин е приет в болница с температура. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Тил Линдеман в болница с коронавирус

На 15 март Тил Линдеман имаше концерт в Москва. При връщането си в Берлин е приет в болница с температура. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тил Линдеман, фронтмен на групата „Рамщайн“, е бил приет в интензивното отделение на берлинска болница, съобщава „Билд“, позовавайки се на свои източници.

57-годишният певец е бил в критично състояние, когато е постъпил в болницата, но вече е извън опасност за живота, пише „Дойче Веле“.

На 15 март Линдеман имаше концерт в Москва. При връщането си в Берлин е приет в болница с температура, при тест за коронавирус е дал позитивен резултат. Диагностициран е с пневмония и в момента е поставен под карантина в интензивното.

Към момента състоянието му се подобрява.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg