Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Той е най-добрият театрален актьор в САЩ

След наградата

Брайън Кранстън получи награда "Тони" за най-добър актьор на американската театрална сцена. - Той е най-добрият театрален актьор в САЩ

Брайън Кранстън получи награда "Тони" за най-добър актьор на американската театрална сцена.

Всички, които са били убедени, че след края на култовия сериал „В обувките на сатаната” Брайън Кранстън ще остане извън картинката за бъдещи награди „Еми”, ще трябва да ревизират вижданията си.

Актьорът показа таланта си в петте сезона на драмата за болен от рак учител по химия, който се превръща в най-големия производител на метамфетамини в света. А само преди две вечери Кранстън спечели награда „Тони” за най-добър актьор на театралната сцена в Щатите. Призът му бе връчен за превъплъщението му като президента Линдън Джонсън в спектакъла „Целият път”, който също се окичи със званието „най-добър”.

Оказва се, че веднага след церемонията Стивън Спилбърг поканил Кранстън да повтори президентската си роля в минисериал, който започва с убийството на Джон Кенеди и разглежда под лупа първата година от управлението на Линдън Джонсън. В сценария намират място приемането на Закона за гражданските права и повторното му избиране в Овалния офис.

Все още не е ясно коя телевизия ще даде ефир на предстоящата драма, продуцирана от Спилбърг.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС