POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Том Джоунс с концерт в Пловдив

Само 3000 души ще видят певеца на Античния театър догодина

С кариера, простираща се в шест десетилетия, Том Джоунс е известен с парчета като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat... Снимка: ЕПА/БГНЕС - Том Джоунс с концерт в Пловдив

С кариера, простираща се в шест десетилетия, Том Джоунс е известен с парчета като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat... Снимка: ЕПА/БГНЕС

Том Джоунс се завръща за концерт в България осем години след като дебютира пред родната публика. Но за разлика от първите си две посещения на страната ни, които бяха в София (2011 и 2013 г.), този път емблематичният изпълнител ще изпее най-големите си хитове в Пловдив. Джоунс ще излезе на 24 юни догодина на Античния театър пред най-много 3000 души – толкова е капацитетът на откритата сцена.

С кариера, простираща се в шест десетилетия, Том Джоунс е известен с парчета като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, както и със забележителната си способност да експериментира с различни музикални стилове.

Поради лимитирания капацитет на Античния театър в Пловдив, билетите са само 3 000 броя и са на цени от 80 до 170 лева.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

https://youtu.be/Y-X4rmwbtns

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС