Том Ханкс: Грижим се за себе си и за другите

Двамата със съпругата му сами са си наложили самоизолация, след като се заразиха с коронавирус

Том Ханкс и Рита Уилсън на церемонията по връчване на наградите „Оскар 2020“. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Том Ханкс: Грижим се за себе си и за другите

Том Ханкс и Рита Уилсън на церемонията по връчване на наградите „Оскар 2020“. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, които дадоха позитивен резултат за коронавирус, се самоизолираха в Астралия, където актьорът снима новия си филм. Семейството призова феновете си да спазват препоръките на експертите и да се грижат за себе си и за останалите. Актьорът благодари на австралийските здравни служби, „които се грижат толкова добре за нас“, и казва, че двамата с Рита сами решили да се изолират, за да не навредят и на други.

Сред нас има и хора, при които вирусът може да предизвика сериозни болести. Ние се справяме ден за ден – написа 63-годишният актьор в Инстаграм под селфи със съпругата си. – Има няколко неща, които всички ние да направим, за да се справим с това, като следваме съветите на експертите и се грижим за себе си и за другите, нали така?

Обръщението му към феновете продължава с препратка към филма с негово участие „Тяхната собствена лига“:

И запомнете, независимо от настоящите събития, в бейзбола няма сълзи“.

Америка за България

 

Ханкс е в Австралия, където работи по биографичен план за Елвис Пресли. На 12 март той написа, че се чувства „леко изморен, със студени ръце и болки в тялото“.

Рита я обливаха студени вълни, които идваха и си отиваха. Също и лека температура“, съобщи тогава той за симптомите на семейството.

И двамата са имали редица ангажименти, преди тестовете им за коронавирус да дадат положителен резултат  и да се самоизолират, вкючително бяха гости на токшоуто „Today Extra“.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg