Том Ханкс и съпругата му заразени с коронавирус

Ще бъдат изолирани, наблюдавани и лекувани в Австралия

„Чувствахме се уморени, понастинали, имахме болки в тялото и лека треска“, описа симптомите на болестта Том Ханкс в Туитър. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Том Ханкс и съпругата му заразени с коронавирус

„Чувствахме се уморени, понастинали, имахме болки в тялото и лека треска“, описа симптомите на болестта Том Ханкс в Туитър. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън са заразени с коронавирус, съобщи актьорът в своя Туитър акаунт. В момента двамата се намират в Австралия, където актьорът снима филм, посветен на Елвис Пресли. Ханкс е в ролята на неговия мениджър полковник Том Харпър.

„Здравейте, хора. Ние с Рита сме в Австралия. Чувствахме се уморени, понастинали, имахме болки в тялото и лека треска. Тестовете за коронавирус излязоха положителни. Сега ще бъдем тествани, наблюдавани и изолирани, както изисква обществената безопасност“, се казва в съобщението на 63-годишния Ханкс.

По време на лечението си двамата ще останат в Австралия.

Компанията „Уорнър Брос“, продуцент на филма, потвърди новината, без да споменава името на актьора, и заяви, че взима предпазни мерки, за да защити всички, които работят за нея.

Америка за България

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg