VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Том Круз заплашва с уволнение хора от екипа на „Мисията невъзможна 7“

Продукцията се дава за пример, не може да има нарушение на правилата за дистанция, мотивира се актьорът

Том Круз и Ванеса Кърби в сцена от „Мисията невъзможна: Разпад“ (2018) - Том Круз заплашва с уволнение хора от екипа на „Мисията невъзможна 7“

Том Круз и Ванеса Кърби в сцена от „Мисията невъзможна: Разпад“ (2018)

Том Круз, звездата и продуцент на „Мисията невъзможна 7“, е заплашил с уволнение служители от екипа на филма, които не спазвали протоколите за социална дистанция на снимачната площадка. В аудиозапис, придобит от британския таблоид „Сън“ и цитиран от „Холивуд Рипортър“, се чува как актьорът напада вербално свои колеги, скупчили се около един от компютрите, без да спазват отстояние от метър и половина.

Това е едно от условията на британските власти, за да позволят на продукцията да продължи работата си в студиото на „Уорнър брос“ в Лийвзден, близо до Лондон.

„Не искам да виждам това отново, никога повече – казва той на нарушителите. – И ако не започнете да спазвате правилата, сте уволнени, ако видя да го правите още веднъж, уволнени сте!“

Круз е застъпник както на ходенето на кино, така и на връщането на продукциите на снимачните площадки, въпреки коронавирусната пандемия. През септември той води преговори с британското правителство, за да получи официално разрешение „Мисията невъзможна 7“ да се върне в студиото, без да поставя пристигащите от Америка актьори и технически екип под задължителната 14-дневна карантина – при условие, разбира се, че стриктно спазват мерките за безопасност.

Вижте още: ДИПЛОМАЦИЯТА НА ТОМ КРУЗ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ

„Хората се завърнаха в Холивуд и правят филми в момента заради нас. Защото те вярват в нас и това, което правим – казва Круз в записа. – Всяка вечер говоря със студиата по телефона, със застрахователни компании, продуценти, те гледат към нас и ни използват за пример, за да правят филмите си.“

Ако ситуацията със струпването пред компютъра се повтори, имената на нарушителите ще бъдат съобщени на Мат Спунър – човека, който отговаря за спазването на протоколите на снимачната площадка.

Продукцията на „Мисията невъзможна 7“ спря работа през февруари, когато снимачният процес течеше в Италия. През март още високобюджетни продукции по света преустановиха работа.

Премиерата на филма е насрочена за 19 ноември 2021 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

#ИскаПлаче

Bookshop 728×90