Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Това е претендентката за поста на Слави Бинев в културата

Полина Карастоянова бе сред защитниците на прогонения архонт

Полина Карастоянова обърка името на директора на БНР Радослав Янкулов, нарече го Чолаков (бел. ред. - репортер от Би Ти Ви). - Това е претендентката за поста на Слави Бинев в културата

Полина Карастоянова обърка името на директора на БНР Радослав Янкулов, нарече го Чолаков (бел. ред. - репортер от Би Ти Ви).

Полина Карастоянова бе предложена от Патриотичния фронт за председател на комисията по култура и медии в Народното събрание. А след оставката на Слави Бинев от поста, председателят на Фронта Валери Симеонов заяви, че няма да предлагат повече претенденти за глава на тази комисия…

„След като стана ясно, че трябва да издигнем нова кандидатура, вчера заседавахме и се спряхме на Поли Карастоянова“, заяви Симеонов в парламента. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов я похвали като човек, който ще бъде приет от гилдията и има необходимите познания за поста: „Тя е диалогична личност и има желание за работа в тази насока“.

Слави Бинев пък съобщи, че няма да се кандидатира за шеф на Комисията по спорта, като се размени с проф. Борислав Борисов от АБВ, каквато идея хрумна на Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите.

Карастоянова е в ръководството на партията на Слави Бинев ГОРД и стана депутат от квотата на партията, част от коалицията „Патриотичен фронт – ВМРО и НФСБ“. Тя е член на Комисията по култура и медии и беше един от защитниците на Бинев.

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах