Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Празничните концерти на Софийска филхармония

Събития с квартетите „Кварто“ и „София“, група „Акага“, певците Камелия Тодорова, Орлин Горанов и Васил Петров

Камелия Тодорова ще бъде звезда в Новогодишните концерти в зала „България“. Снимка: Софийска филхармония - Празничните концерти на Софийска филхармония

Камелия Тодорова ще бъде звезда в Новогодишните концерти в зала „България“. Снимка: Софийска филхармония

Коледа е семеен празник, а какво по-хубаво преди тежките трапези семейството да излезе на симфоничен концерт! Софийска филхармония и диригентът Найден Тодоров очакват своята публика на традиционното Коледно матине в зала „България“ на 25 декември от 11 ч. Солисти ще бъдет певците Еделина Кънева и Михаил Михайлов, на сцената ще бъдат и хлапетата от Детския филхармоничен хор. 

В дните преди празника Филхармонията има и други интересни предложения – на 20 декември квартет „Кварто“, студио „Вая денс“ и група „Акага“ ще представят концерта „МоцартиАна на пързалката“. В масовката на сцената ще се включат над 100 артисти.

Класика и поп предлага „София квартет“ на 22 декември „София квартет“. Концертът е с участието на джаз певеца Васил Петров. Музикантите призовават публиката да дойде в зала „България“ с най-красивите си дрехи.

Коледата е невъзможна и без традиционния концерт на хора на Софийските момчета и Софийска филхармония на 25 декември вечерта.

Преди настъпването на 2018-а публиката отново има повод да се потопи в класическата хармония в зала „България“ – на 28 и 29 декември са Новогодишните концерти на Софийската филхармония, дирижирани от Славил Димитров. Солисти са певците Камелия Тодорова, Орлин Горанов и Васил Петров, на сцената излизат и изпълнителите от Националния филхармоничен хор.

До 29 декември билетите за декемврийските концерти на Софийска филхармония ще се продават на половин цена, а за събитията от пролетните цикли – с 30% намаление.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах