Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Трапезария с плочки, модел „Седмочисленици“ (от серията СО 2018)

Закуска пред „Седмочисленици“. Масата е свидетел на какво ли не: смях, хапване, сериозни разговори за бъдещето на градската среда, наздравици по случай нови обществени поръчки… Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Трапезария с плочки, модел „Седмочисленици“ (от серията СО 2018)

Закуска пред „Седмочисленици“. Масата е свидетел на какво ли не: смях, хапване, сериозни разговори за бъдещето на градската среда, наздравици по случай нови обществени поръчки… Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

От веселото звънтене на пластмасовите чаши за кафе до нацупените физиономии на работниците, изправени пред техническия ръководител на ремонта, масата за закуска е свидетел на какво ли не: смях, хапване, сериозни разговори за бъдещето на градската среда, наздравици по случай нови обществени поръчки…

Представен е оригинален модел кръгла маса от чам, заобиколена от най-разнообразни столове от дърво, желязо и самородна пластмаса, които си кореспондират великолепно с плочките от подовото покритие. Металните завески в дъното гарантират свещеното правото на личен живот на работниците и техните ръководители.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg