POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Травиата“ със Соня Йончева х 3 в София

Три излъчвания на операта от Метрополитън в Ню Йорк

Соня Йончева дебютира в Мет Опера в „Травиата“ в началото на 2015-а, като „Ню Йорк Таймс“ написа, че е изпълнила Виолета „с така неустоима виталност и чувственост“. - „Травиата“ със Соня Йончева х 3 в София

Соня Йончева дебютира в Мет Опера в „Травиата“ в началото на 2015-а, като „Ню Йорк Таймс“ написа, че е изпълнила Виолета „с така неустоима виталност и чувственост“.

Три възможности през март да видят Соня Йончева като Виолета в „Травиата“ ще имат почитателите на оперното изкуство в София. Спектакълът от „Метрополитън опера“ в Ню Йорк ще бъде излъчен в „Синема Сити“ на 11, 15 и 22 март. Билетите вече са на касите.

Диригент е Никола Луизоти, в Алфредо се превъплъщава Майкъл Фабиано, а в ролята на Джорджо влиза Томас Хампсън. Режисьор на постановката е Уили Декър.

Соня Йончева дебютира в Мет в „Травиата“ в началото на 2015-а – „Ню Йорк Таймс“ написа, че е изпълнила Виолета „с неустоима виталност и чувственост“, а „Обзървър“ я нареди сред най-добрите в ролята от прочутата вердиева опера.

В предстоящия сезон това не бе единствената възможност да гледаме Йончева, макар и отново не на живо. През ноември я видяхме и като Норма в едноименната опера на Белини – но не от Ню Йорк, а от „Ковънт гардън“ в Лондон. За изпълнението си там тя спечели награда от престижния специализиран сайт WhatsOnStage.

https://youtu.be/GDqNMFkAP6Y

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90