Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Трейлър #2 на „Игра на тронове“: Война като никога преди (видео)

Новият клип на седми сезон на сериала обещава зрелища, каквито не сме виждали досега във Вестерос

Драконите на Денерис вече са във Вестерос и нищо добро не чака настоящата стопанка на Железния трон. - Трейлър #2 на „Игра на тронове“: Война като никога преди (видео)

Драконите на Денерис вече са във Вестерос и нищо добро не чака настоящата стопанка на Железния трон.

Дракони, Бели бродници и повече битки отвсякога – това ни обещава вторият официален трейлър на седмия сезон на „Игра на тронове“, който се задава след по-малко от месец. По всичко личи, че макар и по-кратък от предишните, той ще ни предложи много повече динамика.

В 2-минутното видео виждаме всички видни персони на Вестерос – Денерис Таргариен (Емилия Кларк), Церсей Ланистър (Лина Хийди), Тирион Ланистър (Питър Динклидж), Джон Сняг (Кит Харингтън), Санса Старк (Софи Търнър) – в очевидна подговка за епичен сблъсък не само за Железния трон, но и за оцеляването на Седемте кралства изобщо.

„От векове домовете ни се бият заедно срещу наш общ враг. Въпреки различията си. Заедно – казва Сняг зад кадър в трейлъра. – Трябва да направим същото, ако искаме да оцелеем. Защото врагът е истински.“

А втората половината на видеото показва битка в действие – гарвани, стрели и дракони се преплитат, докато тежко въоръжени мъже се изправят срещу Бели бродници.

Нима това е прероденият Азор Ахай?

Виждаме и загадъчен възпламеняващ се меч в ръцете на Берик Дондарион – герой, от когото не очаквахме много повече, отколкото да бъде убиван отново и отново, а сетне възкресяван. Но може би той ще е прероденият велик герой Азор Ахай, призван да спаси Вестерос от Бродниците при новото им нашествие?

Началото на новия сезон по цял свят е на 16 юли (у нас – на 17-и).

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg