Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Три епизода на „Колелото на времето“ на 19 ноември (видео)

Първи трейлър към сериала по фентъзи епоса на Робърт Джордан

Айез седай Моарейн (актрисата Розамунд Пайк), която владее Единствената сила, се отправя на опасно пътешествие, което ще предопредели съдбата на човечеството. Героите заедно с нея на снимката от ляво надясно: Нинив, Мат, Лан, Моарейн, Егвийн, Перин и Ранд. Снимка: Amazon Studios - Три епизода на „Колелото на времето“ на 19 ноември (видео)

Айез седай Моарейн (актрисата Розамунд Пайк), която владее Единствената сила, се отправя на опасно пътешествие, което ще предопредели съдбата на човечеството. Героите заедно с нея на снимката от ляво надясно: Нинив, Мат, Лан, Моарейн, Егвийн, Перин и Ранд. Снимка: Amazon Studios

„Амазон“ показа първо официално видео към предстоящия си фентъзи сериал „Колелото на времето“ по едноименната книжна поредица. Тийзър клипът показва Моарейн Дамодред (в ролята Розамунд Пайк), която въвежда зрителите в света на Робърт Джордан и 14-те му романа.

В света на „Колелото на времето“ съществува мощна магия, но тя е достъпна единствено за определени жени. Ако я владеят, те имат силата да управляват елементите или да лекуват. Историята ще проследи Моарейн по време на опасното ѝ пътуване заедно с петима млади мъже и жени. Един от тях е Прероденият дракон (Джошуа Страдовски) и древно предсказание гласи, че той или ще спаси, или ще унищожи човечеството.

Видеото показва зашеметяващи кадри от предстоящата продукция, която е в развитие в „Амазон“ още от 2000 г. насам. В актьорския състав влизат Софи Оконедо, Маделин Мадън, Алваро Морте („Хартиената къща“), Маркъс Ръдърфорд и други, предимно непознати лица.

Премиерата на първите три епизода от осемте е на 19 ноември в „Амазон прайм видео“, след това нови епизоди ще бъдат качвани всяка седмица до финалния, програмиран за 24 декември. От студиото вече са одобрили втори сезон на продукцията.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg