VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Трите мечки ще играят в парка

Бахаров, Вергов и Карамазов шетат в София и страната

"Мечките" Карамазов, Бахаров и Вергов здраво се разиграха. - Трите мечки ще играят в парка

"Мечките" Карамазов, Бахаров и Вергов здраво се разиграха.

„Трите мечки”, както станаха известни актьорите Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владимир Карамазов по името на продуцентската си компания, се разиграха. До края на юни графикът им е запълнен с представления в София и страната.

В събота вечерта и на 16 юни отборът ще събира публика в Сатирата за хитовия си спектакъл „Арт” по пиесата на французойката Ясмина Реза. На 20 юни пък ще покажат представлението на режисьора Антон Угринов и на четвъртия фестивал „София Моно”. Сцената на арт маратона е в парка на Военната академия, където се играят още балетни и оперни спектакли.

На 21 юни менюто на мечото трио е „Спанак с картофи”, отново под откритото небе в парка. Пиесата на унгареца Золтан Егреши ще събира аплаузи и в Пловдив, но на 18 юни.

На 22 юни Бахаров, Вергов и Карамазов ще бъдат във Варна, за да играят „Арт” в театър „Българан”.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg