Триумф за Мартина Апостолова на „Берлинале“

Актрисата Мартина Апостолова („Ирина“) позира с наградата си за изгряваща звезда, връчена ѝ на 24 февруари на фестивала „Берлинале“. Присъждана ежегодно от програмата „Европейски изгряващи звезди“, тя дава възможност на млади актьори да се реализират на големите международни пазари. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Триумф за Мартина Апостолова на „Берлинале“

Актрисата Мартина Апостолова („Ирина“) позира с наградата си за изгряваща звезда, връчена ѝ на 24 февруари на фестивала „Берлинале“. Присъждана ежегодно от програмата „Европейски изгряващи звезди“, тя дава възможност на млади актьори да се реализират на големите международни пазари. Снимка: ЕПА/БГНЕС

„We’ve made it (успяхме – от англ., бел. ред.)! Няма сила, която да е по-голяма от благодарността ми към всички приятели и неприятели, които направиха тази крачка и вдигната ръка така уверени и част от реалността“, написа актрисата Мартина Апостолова във Фейсбук, часове след като на 24 февруари вдигна победоносно наградата си за изгряваща звезда на фестивала „Берлинале“. 

Вижте още: МАРТИНА АПОСТОЛОВА С НАГРАДА ЗА ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА НА „БЕРЛИНАЛЕ“

ЕДНА МЛАДА АКТРИСА, КОЯТО ОТКАЗВА ДА ИГРАЕ В СЕРИАЛИ, ЗА ДА НЕ Я Е СРАМ

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg