Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Цял свят ще пее заедно „Жълтата подводница“ на „Бийтълс“

Специално събитие в Ютюб канала на групата събира на караоке техни фенове от цял свят днес (линк)

Събитието днес ще бъде на живо за целия свят, у нас може да участваме от 19 ч. българско време. - Цял свят ще пее заедно „Жълтата подводница“ на „Бийтълс“

Събитието днес ще бъде на живо за целия свят, у нас може да участваме от 19 ч. българско време.

Караоке вариант на анимационния филм „Yellow Submarine“ (Жълтата подводница) ще бъде пуснат безплатно онлайн на специално събитие днес в канала на „Бийтълс“ в Ютюб, съобщава „Варайъти“.

Излъчването ще бъде на живо за целия свят днес от 19 ч. българско време. По време на събитието в долната част на екрана ще има текстове, които зрителите ще могат да следват и да пеят заедно с ливърпулската четворка някои от най-големите им хитове, включени във филма.

Пръв за събитието спомена в Туитър акаунта си Ринго Стар:

„Филмът „Жълтата подводница“ е за децата и тези, които са останали деца в сърцата си. Мир и любов. Аз ще бъда пред екрана. Надявам се и вие да го направите“.

Америка за България

За пръв път караоке вариантът на „Жълтата подводница“ беше пуснат по кината през 2018 г., за да отбележи 50-годишнината от създаването на филма и оттогава не е достъпен никъде. В него са включени някои от най-значимите парчета на „Бийтълс“ като „Еleanor Rigby“, „When I’m Sixty-Four“, „Lucy In The Sky With Diamonds“, „All You Need Is Love“, „It’s All Too Much“.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах