Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Туистед Систър“ с нов барабанист в Каварна

Няма да отменят концерти заради смъртта на Ей Джей Перо

Eй Джей Перо (на снимката) почина в средата на март, само няколко часа преди да излезе на сцената. - „Туистед Систър“ с нов барабанист в Каварна

Eй Джей Перо (на снимката) почина в средата на март, само няколко часа преди да излезе на сцената.

„Туистед Систър“ няма да отменят участието си на Каварна рок фест тази година, каквито съмнение се появиха след неочакваната смърт на барабаниста им Ей Джей Перо. Американските хеви метъли ще изпълнят поетите ангажименти в памет на покойния им приятел, а зад барабаните ще застане техен близък музикант – името му обаче все още не се съобщава.

Официалното изявление на бандата дойде от китариста Джей Джей Френч. „Осъзнавам, че общата ни история е толкова дълга и дълбока, че смъртта на Ей Джей ни разтърси до костите. В негова памет ще продължим концертите през годината с наш приятел барабанист. През това време ще трябва да вземем и много важни решения за нашето бъдеще“, каза Френч, загатвайки за възможни нови сътресения при „Туистед Систър“.

Американците ще забият на Каварна Рок 2015 на 28 юни. Те бяха на сцената на вече емблематичния фестивал за тежка музика и при първото му издание през 2006 г.

„Туистед Систър“ се качват на сцената в последния, треди ден от Каварна Рок. Сред останалите големи звезди на фестивала ще са „Уитин Темптейшън“, „Юнисоник“, „Хамърфол“, „Кендълмас“ и „Ю Еф Оу“.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС