VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Тялото ти не е храм, то е лунапарк. Наслаждавай се на обиколката

Думи на Антъни Бурдейн за пътуването, пиенето и успеха

Антъни Бурдейн беше много добър в кухнята с черпаците, но беше още по-добър с думите. - Тялото ти не е храм, то е лунапарк. Наслаждавай се на обиколката

Антъни Бурдейн беше много добър в кухнята с черпаците, но беше още по-добър с думите.

Антъни Бурдейн, който си отиде на 61 г., беше много добър в кухнята с черпаците, но беше още по-добър с думите. Неслучайно след смъртта му всички негови почитатели го описват като голям разказвач. Предлагаме ви негови размишления по различни теми. 

„През целия ми живот в готвенето най-важен е бил контролът. В пътуването и храненето оставяш нещата да се случват сами.“

За излизането от зоната на комфорт:

„Пътуването не винаги е приятно. Не винаги е комфортно. Понякога боли, понякога ти разбива сърцето. Но това е наред. Пътуването те променя; би трябвало да те променя. Оставя следи в паметта ти, в съзнанието, в сърцето и по тялото. Ти взимаш нещо със себе си. Надеждата е и ти да оставиш нещо добро зад себе си“.

За пътуването:

„В пътуването най-хубавото е великолепното усещане за лутане в неизвестното“.

За приключенията:

„Това си е приключение. Дадохме някои жертви през годините. Някои неща се счупиха. Други бяха изгубени. Но няма да ми липсват, защото видях света“.

Кариерен съвет:

„В графата „Причини, поради които напуснахме предишната си работа“ никога не пишете истинските причини, освен ако не са пари или амбиции“.

За интегритета:

„Уменията могат да се усвоят. Но характера или го имаш, или го нямаш“.

За пиенето:

„Има нещо вълшебно в следобедното пиене. Не прекалено охладена половинка, съвсем сам в бара – ако ще и да е много фалшив ирландски пъб“.

За живота на макс:

„Тялото ти не е храм, то е лунапарк. Наслаждавай се на обиколката“.

За успеха :

„Без нови идеи успехът се спарва“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg