СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Уайнстийн съди „Уайнстийн“

Продуцентът иска имейлите и служебното си досие, за да „контекстуализира“ поведението си

Като един от най-големите акционери на компанията, Уайнстийн твърди, че парите, които се изплащат по сключените споразумения, по същество излизат от джоба му. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Уайнстийн съди „Уайнстийн“

Като един от най-големите акционери на компанията, Уайнстийн твърди, че парите, които се изплащат по сключените споразумения, по същество излизат от джоба му. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Харви Уайнстийн предприе драматичен ход, за да защити себе си и и компанията, която е основал… като даде на съд компанията, която е основавал, съобщава сайтът TMZ.

Уайнстийн е подал съдебен иск срещу „Уайнстийн къмпани“ в опит да получи достъп до служебните записи, които може да използва срещу потенциални претенции от жени, подали жалби за сексуален тормоз лично срещу него и компанията.

В иска си Харви твърди, че иска всички имейли, изпратени до и от него, както и пълното си служебно досие. Той иска тези документи, за да предотврати възможността фирмата да бъде принудена да изплаща „несправедливи обезщетения“, като твърди, че е „в уникална позиция да предложи вътрешен поглед, да обясни и контекстуализира имейлите си“.

Като един от най-големите акционери на компанията, Уайнстийн твърди, че парите, които се изплащат по сключените споразумения, по същество излизат от джоба му.

Междувременно TMZ разпространи историята за актрисата Доминик Хют, която обвини „Уайнстийн къмпани“, че са знаели за поведението на Харви Уайнстийн.

Всичко по темата ХАРВИ УАЙНСТИЙН: ПАДЕНИЕТО НА ХОЛИВУД в „Площад Славейков“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС