СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Уайнстийн се предаде

Харви Уайнстийн пристига в полицейския участък в Ню Йорк, за да се предаде на властите. Срещу продуцента вероятно ще бъдат заведени две дела за изнасилване. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Уайнстийн се предаде

Харви Уайнстийн пристига в полицейския участък в Ню Йорк, за да се предаде на властите. Срещу продуцента вероятно ще бъдат заведени две дела за изнасилване. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият филмов продуцент Харви Уайнстийн пристига в полицейския участък в Ню Йорк, за да се предаде на властите. Той ще бъде съден за изнасилване в две дела, заведени по обвиненията на Лусия Евънс и още една жена, чието име не е известно.

Паспортът на Уайнстийн ще бъде иззет от полицията. Докато делата текат, той ще бъде принуден да носи проследяващо устройство.

Вижте още: ХАРВИ УАЙНСТИЙН ГОТОВ ДА СЕ ПРЕДАДЕ

Още кадри от пристигането му в полицейския участък:

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Снимка: ЕПА/БГНЕС

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg