Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Убийствата на Джеймс Бонд (видео)

За 23 филма агент 007 е избил зашеметяващо количество хора

Най-често жертвите на агента биват застигани от огнестрелно оръжие – 120 души.  - Убийствата на Джеймс Бонд (видео)

Най-често жертвите на агента биват застигани от огнестрелно оръжие – 120 души.

Джеймс Бонд – чаровен сексист, алфа мъжкар, любител на високотехнологични джаджи от една отминала епоха на британския шпионаж, нали? Грешка. Агент 007 е садистичен бездушен садист.

Екипът на сайта Auranauts е преброил всички убийства, извършени от Джеймс Бонд и ги е поставил в едно видео с продължителност близо 40 минути. И общият брой жертви на агента за 23-ите филма, в които той участва, е… 362. Предстои да разберем с колко ще набъбне цифрата след предстоящия по-късно този месец „Спектър“.

Още по-шокиращото е, че по време на шпионската си кариера Бонд прави 29 доста безвкусни шеги непосредствено след като е отнел нечий живот. Както в първия филм от поредицата – „Доктор Но“ от 1962 г., когато Шон Конъри, след като тласва 4-ма свои преследвачи в автомобил към пропаст, се усмихва към взривилата се кола:

„Изглежда, че са се запътили към погребение“.

Най-тежка трябва да е съвестта на Джеймс Бонд на Роджър Мур, който има в сметката си 121 убийства.

Иначе, най-често жертвите на агента биват застигани от огнестрелно оръжие – 120 души. След експлозии са си отишли 84 персонажи, при катастрофи – 71, а с нож Бонд е убил 13 човека. Чрез електричество тайният агент е довършил 3-ма души, а една от жертвите му загина дори чрез измръзване.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg