Летен сезон

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

„Уикеда“: Нямаме какво повече да кажем

Ерол Ибрахимов обяви, че групата слиза от сцената

„Решихме, че е по-честно и към вас, и към нас да замълчим“, написа Ерол Ибрахимов във Фейсбук. - „Уикеда“: Нямаме какво повече да кажем

„Решихме, че е по-честно и към вас, и към нас да замълчим“, написа Ерол Ибрахимов във Фейсбук.

Много групи и изпълнители в съвременната музика, а и в историята, остават на сцената докрай, докато публиката им остане една шепа. Едни го правят заради адреналина на славата, други заради парите, трети просто не забелязват, че шоуто им е приключило. Единици напускат преди залеза.

Българската група „Уикеда“ избра да слезе от сцената. Вокалистът Ерол Ибрахимов, басист и един от основателите на формацията, обяви във Фейсбук, че прекратяват активната си дейност:

„Здравейте приятели! За голямо съжаление, от днес „Уикеда“ прекратява активната си дейност. Причината е проста: просто нямаме какво повече да кажем. Та решихме, че е по-честно и към вас, и към нас да замълчим.

Благодарим ви за подкрепата и за всички хубави неща, които ни дадохте! Обичаме ви!

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Лека, успешна, доходна и безаварийна…“.

Решението им е достойно. Ако музата им е пресъхнала, след време може отново да бликне – случаите са десетки. А дотогава ще продължим да слушаме песните, заради които „Уикеда“ няма да бъдат забравени:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах