VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Уил Смит като Джина в „Аладин“ на Гай Ричи (видео)

Първи поглед към синия дух в игралния римейк на класическата анимация на „Дисни“

Аладин (Мена Масуд, вляво) и Джинът (Уил Смит) - Уил Смит като Джина в „Аладин“ на Гай Ричи (видео)

Аладин (Мена Масуд, вляво) и Джинът (Уил Смит)

Нов трейлър на римейка на анимационния „Аладин“ (1992) на режисьора Гай Ричи бе показан по време на раздаването на наградите „Грами 2019“ на 10 февруари в Лос Анджелис. Видеото включва принцеса Джасмин, в чийто образ влиза Наоми Скот, както и още кадри с Аладин (Мена Масуд) и синия, носещ се магически във въздуха Уил Смит в ролята на Джина. Злодеят Джафар (Марван Кензари) се появява пред пещерата, насърчавайки Аладин да му донесе лампата. 

В актьорския състав влизат още Били Магнусен, който въвежда нова роля в света на Аладин – принц Андърс и Насим Педрад. Саундтракът е с познатите мелодии от детската анимация, но и нови песни, композирани от Алън Менкен, с текстове на дуото Бендж Пасек и Джъстин Пол („Ла Ла Ленд“).

Първият трейлър на продукцията излезе през октомври миналата година, но в него нямаше почти никакви сцени с героите. А новото видео получи десетки коментари, предизвикани предимно от вида на компютърно анимирания Смит.

Оригиналният „Аладин“ излиза през 1992 г. от Джон Мъскър и Рон Клементс и печели 505 млн. долара от световния боксофис. 27 години по-късно Гай Ричи, режисирал „Шерлок Хоумс“, „Гепи“, „Крал Артур: Легендата за меча“, се зае с адаптация на детската класика.

Америка за България

„Дисни“ вече направи игрални версии на анимациите „Пепеляшка“ и „Красавицата и Звяра“, а в следващите години предстои да излязат още „Цар Лъв“, „Дъмбо“, „Мулан“, „Снежанка“, „Пинокио“ и „Малката русалка“.

Премиерата на „Аладин“ на Гай Ричи е на 24 май 2019 г.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg