Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Уил Смит като Джина в „Аладин“ на Гай Ричи (видео)

Първи поглед към синия дух в игралния римейк на класическата анимация на „Дисни“

Аладин (Мена Масуд, вляво) и Джинът (Уил Смит) - Уил Смит като Джина в „Аладин“ на Гай Ричи (видео)

Аладин (Мена Масуд, вляво) и Джинът (Уил Смит)

Нов трейлър на римейка на анимационния „Аладин“ (1992) на режисьора Гай Ричи бе показан по време на раздаването на наградите „Грами 2019“ на 10 февруари в Лос Анджелис. Видеото включва принцеса Джасмин, в чийто образ влиза Наоми Скот, както и още кадри с Аладин (Мена Масуд) и синия, носещ се магически във въздуха Уил Смит в ролята на Джина. Злодеят Джафар (Марван Кензари) се появява пред пещерата, насърчавайки Аладин да му донесе лампата. 

В актьорския състав влизат още Били Магнусен, който въвежда нова роля в света на Аладин – принц Андърс и Насим Педрад. Саундтракът е с познатите мелодии от детската анимация, но и нови песни, композирани от Алън Менкен, с текстове на дуото Бендж Пасек и Джъстин Пол („Ла Ла Ленд“).

Първият трейлър на продукцията излезе през октомври миналата година, но в него нямаше почти никакви сцени с героите. А новото видео получи десетки коментари, предизвикани предимно от вида на компютърно анимирания Смит.

Оригиналният „Аладин“ излиза през 1992 г. от Джон Мъскър и Рон Клементс и печели 505 млн. долара от световния боксофис. 27 години по-късно Гай Ричи, режисирал „Шерлок Хоумс“, „Гепи“, „Крал Артур: Легендата за меча“, се зае с адаптация на детската класика.

„Дисни“ вече направи игрални версии на анимациите „Пепеляшка“ и „Красавицата и Звяра“, а в следващите години предстои да излязат още „Цар Лъв“, „Дъмбо“, „Мулан“, „Снежанка“, „Пинокио“ и „Малката русалка“.

Премиерата на „Аладин“ на Гай Ричи е на 24 май 2019 г.

Colibri april 2017

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg